Piirlahden kyläyhdistys ry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piirlahden Kyläyhdistys on perustettu vuonna 2001. Kyläyhdistyksen tavoitteena on vaikuttaa asumisen viihtyvyyteen, kyläläisten yhteisöllisyyden lisääntymiseen järjestämällä vuosittaiset kesäjuhlat, retkiä ja tapahtumia. Kyläyhdistys julkaisee kaksi kertaa vuodessa kylälehden, Pirlaxbladet. Kyläyhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen kylän vakituinen tai kesäasukas sekä kaikki henkilöt, jotka haluavat olla kyläyhdistyksen jäseninä. Vuosittainen jäsenmaksu on pieni eli 6 euroa henkilöltä ja 12 euroa perheeltä, jossa on vanhemmat ja samassa taloudessa asuvia lapsia.

 

Yhdistyksen toiminnan painopisteet  2019

Yhdistyksen hallitus pohti vuoden 2019 kuluessa kyläyhdistyksen toiminnan painotuksia. Ensinnä analysoitiin mihin aiempina vuosina oli keskitytty. Yhteinen päätös oli se, että vaikka uudistuksia oli jatkuvasti tehty, niin silti nyt oli aika katsoa toimintaa uudesta näkövinkkelistä.

Erittäin tärkeänä pidetään sitä, että entistä aktiivisemmin toimitaan koko läheisen kolmen/neljän kylän alueella. Tässä tarkoituksessa järjestettiin loppuvuodesta 2019 tilaisuus, johon lähetettiin kutsu kaikille alueen asukkaille. Valitettavasti päivä oli varmaan väärä, kun osallistujien määrä jäi suhteellisen vähäiseksi. Myös positiivista palautetta tuli, joten tästä on hyvä jatkaa.

 

Säännöt>>>

Hallitus ja toimintasuunnitelma 2020>>>

Toimintakertomus 2019>>>

Toimintakertomus 2018>>>

Toimintakertomus 2017>>>

Toimintakertomus 2016>>>